Menu

Pupa Milano shop

Het trendy Italiaanse make-up merk PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk.

Extreem hoge concentraties kleurpigmenten zorgen ervoor dat er weinig nodig is voor grootse make-up resultaten, voor een vlekkeloze make-up gedurende de gehele dag! Alle producten van PUPA Milano zijn mild voor de huid en hypoallergeen.

De creativiteit van het merk zorgt ervoor dat het productassortiment gevarieerd en uniek is. De trends worden op de voet gevolgd waardoor PUPA Milano altijd inspeelt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty en fashion. Naast de basiscollectie biedt PUPA Milano vier keer per jaar een prachtige seizoenscollectie aan die perfect is afgestemd op de laatste modetrends.

PUPA’s collectie is groot. Make-up kits, seizoenscollecties die altijd kleurrijke verpakkingen hebben, beauty items in trendy rood, maar ook geuren en bodymilks met originele vormen en grafische prints. Wie Pupa eenmaal ontdekt, is verkocht!Bekijk hier het actuele productaanbod!

Kom naar de grootste Pupa Milano make up shop van IJsselstein en omstreken in ons Instituut in IJsselstein en TRY BEFORE YOU BUY! Liever je laten inspireren door een professional? Onze visagistes staan voor je klaar.

Pupa Milano zomerlook 2015!

Pupa Milano zomerlook 2015!