Menu

Pupa Milano

PUPA Milano is een wereldwijd bekend Italiaans make-up merk wat staat voor mode, innovatie, trend en kleur. Met de make-up van PUPA Milano kan iedereen een geschikte look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument én voor de zakenvrouw, voor een glamour make-up look of de dagelijkse verfraaiing van uw uiterlijk.

De producten van PUPA Milano zijn hypoallergeen en mild voor de huid. De hoge concentraties kleurpigmenten zorgen ervoor dat er weinig nodig is voor een optimaal make-up resultaat. Een vlekkeloze make-up look die de hele dag blijft zitten. De producten bevatten veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Het productassortiment is gevarieerd en uniek. De trends worden op de voet gevolgd waardoor PUPA Milano make-up altijd inspeelt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en schoonheid. Naast de basiscollectie biedt PUPA Milano vier keer per jaar een prachtige seizoen collectie die perfect is afgestemd op de laatste modetrends.

De collectie van PUPA Milano is groot. Make-up kits, seizoen collecties die altijd kleurrijke verpakkingen hebben, beauty items in trendy rood, maar ook geuren en bodymilk met originele vormen en grafische prints. Wie PUPA Milano eenmaal ontdekt, is verkocht!

Kom naar onze PUPA Milano make up shop in IJsselstein. In ons cosmetisch instituut kun je je laten inspireren door een van onze professionals.