Menu

Skeyndor Power C vitamine Producten

Een nieuwe generatie vitamine C producten voor een stralende huid

Vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Skeyndor ontwikkelde de Power C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de anti verouderende werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.

Skeyndor Power C gezichtsbehandeling

Gekoppeld aan deze heerlijke productlijn is de nieuwe Skeyndor Power C gezichtsbehandeling. Een echte aanrader om uw huid met deze behandeling een extra vitamine boost te geven.

Skeyndor Power C+ Producten

Skeyndor Power C+ Energizing Cream Geschikt voor de  normale tot droge huid.
Deze crème voor dagelijks gebruik bevat hoge absorptie vitamine C en granaatappelextract; een combinatie van antioxidanten voor een stralend en verhelderend effect. De formule laat de huid stralen en geeft een egale teint. Het verhoogt de collageenproductie en remt de melaninevorming aan het oppervlak en vermindert zichtbaar kleine vlekjes.
Skeyndor Power C+ Energizing Emulsion Geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.
De gecombineerde tot vette huid heeft behoefte aan een lichte emulsie. Energizing Emulsion biedt de huid hetzelfde als de Energizing Cream maar zorgt dat de huid niet vet en glanzend wordt.
Skeyndor Power C+ Eye Contour 
Een rijke oogcontour gel die de vochtophopingen onder de ogen vermindert en de oogcontour verheldert door aanwezigheid van hoge absorptie vitamine C en granaatappelextract. De krachtige antioxidanten verzachten de fijne lijntjes en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf.
Skeyndor Power C+ kuur  (14 daagse vitamineboost)
Shockbehandeling om de glans en uitstraling van de huid terug te winnen. De hoge concentratie ascorbinezuur en andere natuurlijke zuren die het uiterlijk van de huid op een snelle manier verbeteren.
Comments are closed.