Menu

Het Team

Bij Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld bieden wij u een uniek all-in concept waarbij diverse beautywerelden samenkomen. Zo bieden wij niet alleen de puurste vorm van ontspanning aan tijdens onze wellness behandelingen, we behalen zeker ook de hoogst haalbare resultaten als het gaat om echte natuurlijke huidverbetering.

In onze beautywereld halen we de beste versie van u naar boven.
We nemen graag de tijd om samen een behandel- en verzorgingsprogramma op maat te maken.
Of het nu gaat om uw huid, de perfecte nagels, een stukje ontspanning of de mooiste wenkbrauwen, uw wensen zijn ons uitgangspunt!

Benieuwd naar ons team?

Het team van Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld bestaat uit ervaren, integere en enthousiaste schoonheidsspecialistes met hart voor het vak. Wij werken met een vast team en bieden u dan ook altijd de Team cosmetisch Instituut Joke Hooiveld 2017gelegenheid om een vaste specialiste te kiezen.

Joke

Ruim 38 jaar hét gezicht achter Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld. Alle jaren heeft Joke vol passie en kennis haar klanten in de watten gelegd, mooi gemaakt en huidverbeterende resultaten gegeven. Vanaf maart 2021 geniet Joke heerlijk van haar welverdiende pensioen, man, dochter en kleinzonen!

Joke’s ultieme beautytip? Ieder mens is mooi van zichzelf, maar onderhoud van huid en psyche is heel belangrijk. Dus, gun uzelf dat ultieme ontspanningsmoment!

Maaike

Maaike van den Berg, hét nieuwe gezicht achter Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld IJsselstein. Als mama van een prachtige dochter, en onlangs 31 geworden, is Maaike altijd op zoek naar mogelijkheden en manieren haar dromen te verwezenlijken.
Ooit begon ze als een van de jongst reizende beauty consultant bij merken als Clarins, Kanebo en Thierry Mugler.
Door altijd gericht te zijn op ontwikkeling, kansen en resultaat, is ze een aantal jaren werkzaam geweest als accountmanager bij een van de grootste cosmetica distribiteurs van Nederland; Care Cosmetics.
Sales en marketing zit in haar bloed, evenals het organiseren en plannen in de breedste zin van het woord. Haar creativiteit is oneindig en mocht je haar tegen het lijf lopen, haar positieve houding werkt aanstekelijk!
Werkelijk niets weerhoudt Maaike ervan om haar dromen na te jagen.

Maaike’s ultieme tip? If you can dream it, you can do it!

Mirjam

Mirjam Geutjes, al ruim 10 jaar het vaste gezicht achter Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld. Mirjam is getrouwd, 2 kinderen en inmiddels oma van 4 prachtige kleinkinderen.
De passie voor het beauty vak is 15 jaar geleden begonnen, omdat het veel voldoening geeft mensen weer een ontspannen en mooi gevoel te geven. Heeft u moeite met zichtzelf op te maken? Of wilt u er simpelweg altijd goed uitzien? Dan is Mirjam onze permanente make-up specialiste uw perfecte match!

Mirjams ultieme beautytip? Naast natuurlijk uw huid optimaal te verzorgen, is veel lachen en genoeg ontspannen, het beste natuurlijke recept voor het goed en jong houden van lichaam en geest!

Shannon

Shannon Timmer, een nieuwe gezicht bij Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld. Woont sinds begin 2021 in IJsselstein en heeft zo haar weg naar onze mooie salon gevonden. Haar passie voor huid & beauty begon 10 jaar geleden en heeft ertoe geleid dat zij is afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Het overdragen van haar kennis en cliënten in de watten leggen geven haar veel energie en voldoening. Haar interesses liggen vooral bij huid verbeterende behandelingen door de fantastische resultaten die je hiermee kan bereiken.

Shannon’s ultieme beautytip? Vaak vergeten we in ons drukke leven tijd voor onszelf vrij te maken, en dit zal je ook merken aan je huid. Gun jezelf ook thuis de optimale huidverzorging om hier later alleen maar meer profijt van te hebben. Daarnaast is elke dag een zonbescherming van minimaal factor 30 op de huid aanbrengen, de ultieme verzorging tegen huidveroudering en pigmentatie.

Debbie

Debbie van Rooij, al ruim 10 jaar het vaste gezicht achter Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld. Begonnen als stagiaire en inmiddels ontwikkeld tot allround schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties achter haar naam. Debbie is samenwonend en heeft 3 lieve kinderen. Haar interesses liggen vooral bij huidverbetering en zij voelt zich dan ook als een vis in het water met alle specialistische behandelingen die het instituut onze cliënten bieden.

Debbie’s ultieme beautytip? Onderga regelmatig een peeling! Eén à twee keer per week een peeling zorgt ervoor dat de huidcellen sneller vernieuwen en uw huid weer gaat stralen. Daarnaast geeft het een heerlijk ontspannen gevoel om uzelf even te trakteren op een peeling na weer een drukke dag op bijvoorbeeld het werk!