Menu

Ons team

Het team van Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld bestaat uit ervaren, integere en enthousiaste schoonheidsspecialistes met hart voor het vak.  Wij werken met een vast team en bieden jou dan ook altijd de gelegTeam cosmetisch Instituut Joke Hooiveld 2017enheid om een vaste specialiste te kiezen.

Maak hieronder alvast kennis met ons team! Maar binnenlopen om persoonlijk kennis te maken vinden wij natuurlijk nog leuker!

 

Joke

Na 19 jaar secretaresse te zijn geweest was het tijd voor wat nieuws. In 1982 een schoonheidssalon aan huis begonnen in Benschop. Het vak sprak me sowieso heel erg aan en het omgaan met mensen was een van de belangrijkste redenen. Nooit saai en altijd dankbaar werk. In 1995 kreeg ik de kans om boven Karelse Intercoiffure te werken. Mijn dochter was inmiddels groot genoeg om alleen thuis te komen, dus de stap genomen.In 2007 kon ik zelf uitbreiden van 90 naar 200 m2 met een eigen ingang. 4 grote behandelkamers, betekende natuurlijk ook meer personeel. Maar ook de uitdaging om méér te onderscheiden door meer specialistische behandelingen te gaan doen. Ik hoop dit vak nog een aantal jaren uit te mogen oefenen. Misschien niet meer full time, maar het contact met mijn cliënten wil ik nog lang niet missen!
Mijn ultieme beautytip: ieder mens is mooi van zichzelf, maar onderhoud van huid en psyche is heel belangrijk. Dus daarom: gun jezelf even dat moment voor jezelf !

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Geutjes: getrouwd en twee super lieve kinderen.
Ik ben alweer twaalf jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste waarvan zeven jaar bij Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld. Ik ben dit vak gaan uitoefenen, omdat het mij veel voldoening geeft mensen weer een ontspannen en mooi gevoel te geven.

Mijn ultieme beautytip – naast natuurlijk je huid optimaal te verzorgen – is veel lachen en ook genoeg te ontspannen : het beste natuurlijke recept voor het goed en jong houden van lichaam en geest!

Debbie

Mijn naam is Debbie sinds april 2011 werkzaam bij dit mooie Cosmetische Instituut in hartje IJsselstein.  Mijn interesses liggen vooral bij huidverbetering en ik voel mij dan ook als een vis in het water met alle specialistische behandelingen die wij onze cliënten bieden. Er is zo veel meer mogelijk dan dat de meeste mensen weten en wij adviseren zowel dames als heren hier graag in. De afwisseling in behandelingen, altijd nieuwe ontwikkelingen en blijdschap van onze cliënten houden het vak erg boeiend.

Mijn ultieme beautytip: plan af en toe een peeling! Eén à twee keer per week een peeling zorgt ervoor, dat de huidcellen sneller vernieuwen en je huid weer gaat stralen. Het geeft ook een heerlijk ontspannen gevoel om jezelf even te trakteren op een peeling na weer een drukke dag op het werk.