Menu

Over ons

Leuk dat je meer informatie over ons wilt lezen! Allereerst nodig ik je graag van harte uit om vooral eens vrijblijvend binnen te lopen in ons veelzijdige Instituut in de binnenstad van IJsselstein. Gevoel en vertrouwen is namelijk niet over te brengen met een site: dat moet je zelf ervaren! 

Met al meer dan 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialist durf ik toch wel met trots te zeggen, dat wij een vertrouwd adres te zijn in IJsselstein en omstreken. Er is inmiddels een enorm aanbod in schoonheidsspecialistes, maar wij onderscheiden ons toch wel heel duidelijk door een bijzondere ambiance en vele specialisaties, waarvan een aantal ook exclusief in de omgeving. Als professioneel en veelzijdig instituut vinden wij het heel belangrijk jou te kunnen adviseren over en voorzien in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Oftewel: wij zijn graag net wat meer dan een 'standaard' schoonheidssalon. 

Op onze site krijg je hopelijk een goede eerste indruk! Graag direct een afspraak maken voor een vrijblijvende huidanalyse? Of een vraag stellen. Wij horen je graag! 

Joke Hooiveld 

Bezoekadres

Utrechtsestraat 4
3401 CV IJsselstein
T 030 68 87 663
E info@jokehooiveld.nl

Op de hoogte blijven van nieuws en actuele aanbiedingen? Volg ons op Facebook