Menu

Skeyndor Men gezichtsbehandeling

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan behandelingen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Speciaal voor heren zijn er de Skeyndor Men behandelingen. Heerlijk om te ervaren. Bijzonder om te geven! Wij zien dan ook steeds meer mannen uit IJsselstein en omgeving de weg naar ons Instituut vinden!

Skeyndor Men Energizing Treatment 60 min.

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Skeyndor Men Intense Hydrating Treatment 60 min.
Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.

Bekijk hier onze prijsinformatie. 

Man Gezichtsbehandeling ijsselstein