Menu

Skeyndor gezichtsbehandelingen

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan behandelingen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij stemmen een behandeling altijd persoonlijk af op de behoefte van uw huid middels een grondige huidanalyse.  Uiteraard in combinatie met uw eigen wensen.

Power Oxygen 50 min. NIEUW
Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de verstikte en gestreste huid. Behandeling ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van vervuiling (door buitenaf).

Global lift treatment 75 min.
Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Corrective Treatment 75 min.
Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Eternal Treatment 60 min.
Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Aquatherm O2 Treatment 60 min.
Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power c + Brightening antioxidant Treatment 60 min.
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Power hyaluronic treatment 60 min.
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Power retinol Treatment 60 min.
Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het cel vernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Bekijk hier de prijsinformatie van onze Skeyndor behandelingen.

shutterstock_11001169