Menu

Skeyndor gezichtsbehandelingen

De naam Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan behandelingen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij stemmen een behandeling altijd persoonlijk af op de behoefte van uw huid middels een huidanalyse, uiteraard in combinatie met uw wensen.

Skeyndor behandelmenu:

Aquatherm O2 treatment 60 minuten
Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power c + Brightening antioxidant treatment 60 minuten
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Power Hyaluronic treatment 60 minuten
Een vochtregulerende behandeling op basis van pure hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Global Lift treatment 75 minuten
Behandeling geschikt voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Corrective treatment 75 minuten
Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid-opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Eternal treatment 75 minuten
Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Timeless Prodigy treatment 90 minuten
Een compleet exclusief behandelingsritueel die speciaal is ontwikkeld met de laatste multigen-technologie voor het verjongen van de huidgenen. Geformuleerd met hoge concentraties van 25 exclusieve en wetenschappelijk geselecteerde actieve ingrediënten in combinatie met drie anti-verouderingsstrategieën die samen de cel regeneratie stimuleren, de cel kwaliteit vergroten en de cel functie verbeteren met als doel bij elke leeftijd en huidconditie de degeneratie van de huid een halt toe te roepen.

 

Bekijk hier de prijsinformatie van onze Skeyndor behandelingen.

shutterstock_11001169