Menu

Darphin gezichtsbehandelingen

Darphin gezichtsbehandelingen zijn uniek, omdat iedere behandeling aan de hand van een huidanalyse wordt afgestemd op uw eigen huidtype, met gerichte behoeftes in combinatie met het juiste serum, aromatic care en cream. Darphin heeft het beste van de natuur en wetenschap gecombineerd. De prachtige texturen en aroma’s zijn afkomstig van hoge concentratie van de meest zeldzame en luxueuze essentiële oliën en biedt de ultieme zintuiglijke ervaring. De belevenis wordt compleet met een drukpuntmassage, lymfedrainage en een stevige bindweefselmassage, waarbij we met het gehele oppervlak van onze handen de gezichtscontouren, hals, decolleté en schouders masseren.

Darphin behandelmenu:

Darphin 60 minuten
Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan een gezichtsverzorging, zonder specifiek ‘huidprobleem’. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de behoefte van de huid.

Darphin 90 minuten
Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan gezichtsverzorging én waarvan de huid een meer intensieve behandeling behoeft. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de behoefte van de huid.

Darphin Specifics 30 en 45 minuten (ook te combineren met Essentials of Experts behandeling)
Eye Awakening Treatment 30 min of Detox Strenghtening Treatment 45 min. 

 Bekijk hier de prijsinformatie van deze behandelingen.