Menu

Darphin gezichtsbehandelingen

Darphin gezichtsbehandelingen zijn uniek, omdat iedere behandeling aan de hand van een grondige huidanalyse wordt afgestemd op jouw eigen huidtype, met gerichte behoeftes. Met het juiste Serum, Aromatic Care en Cream. Darphin heeft het beste van de natuur en wetenschap gecombineerd. De prachtige texturen en aroma’s zijn afkomstig van hoge concentratie van de meest zeldzame en luxueuze essentiële oliën en biedt de ultieme zintuiglijke ervaring. Maar er is meer. De belevenis wordt compleet met een drukpuntmassage, lympfedrainage en een stevige deep massage, waarbij we met het gehele oppervlak van onze handen de gezichtscontouren, hals, decolleté en schouders masseren.

Darphin gezichtsbehandelingen:

  • Darphin Essentials 60 of 90 minuten
    Voor iedereen die hoge eisen stelt aan een gezichtsverzorging, zonder specifieke ‘huidproblemen’. Binnen de Essentials lijn bieden wij diverse behandelingen, afgestemd op de behoefte van jouw huid.
  • Darphin Experts 60 en 90 minuten
    Voor iedereen die hoge eisen stelt aan gezichtsverzorging en waarvan de huid een meer intensieve behandeling behoeft. Binnen de Essentials lijn bieden wij diverse behandelingen, afgestemd op de behoefte van jouw huid.
  • Darphin Specifics 30 en 45 minuten (ook te combineren met Essentials of Experts behandeling)
    Eye Awakening Treatment 30 min of Detox Strenghtening Treatment 45 min. 

 Bekijk hier de prijsinformatie van deze behandelingen.