Menu

Huidverzorging

Dagelijks wordt je huid blootgesteld aan allerlei factoren van buitenaf zoals weersomstandigheden en luchtvervuiling. Een goede bescherming en verzorging is essentieel om je huid in conditie te houden en huidproblemen te voorkomen. Geen één huid is hetzelfde. Elke huid heeft haar natuurlijke kracht en specifieke behoeften. Met behulp van een uitgebreide huidanalyse stemmen wij onze behandelingen en producten dan ook altijd volledig af op jouw type huid. Onze gezichtsbehandelingen zijn van Darphin en Skeyndor, waarbij wij na een uitgebreide huidanalyse altijd een behandeling op maat bieden. Afgestemd op jouw huidtype en jouw wensen.

Reiniging
Een gezonde huid begint met het dagelijks reinigen: niet alleen voor het slapen gaan, maar juist ook 's ochtends! Wij merken dat dit nog wel eens vergeten wordt, maar je huid scheidt gedurende de nacht afvalstoffen af, waardoor je wakker wordt met transpiratie en talgresten op je gezicht. Stem je reinigingsproducten altijd af op jouw type huid en let op milde, natuurlijke ingrediënten, die de huid niet beschadigen en direct een verzorgende werking hebben.  Goedkoop is in dit kader dan ook vaak duurkoop! In ons Instituut werken wij met milde reinigingsproducten van de gerenommeerde merken Darphin en Skeyndor, die ook als thuisproducten bij ons verkrijgbaar zijn.

Tip! Plan af en toe een peeling
Één à twee keer per week een peeling zorgt ervoor, dat de huidcellen sneller vernieuwen en je huid weer gaat stralen. Het geeft ook een heerlijk ontspannen gevoel om jezelf even te trakteren op een peeling na weer een drukke dag op het werk.

Dagelijkse verzorging
Overdag is de huid bezig zichzelf te beschermen tegen onder andere vuiltjes in de lucht en zonnestralen. Een goede dagcrème biedt extra bescherming en ondersteunt je huid. 'S nachts herstelt je huid de schade van overdag en repareert cellen. Dat kost energie. Gebruik hiervoor een voedende nachtcrème.  In ons Instituut adviseren wij je graag over de juiste verzorging voor jouw huid.  

Tip! Combineer gezichtscrème met een serum!

Een serum bevat meer actieve ingrediënten dan een crème en trekt dieper in de huid. Dit zorgt voor een intensieve extra voeding en bescherming van de huid. Je voelt en ziet de werking direct

 

DARPHIN

Ontdek de wereld van Darphin, die haar kracht put uit de bronnen van de natuur. Door de keuze van een driedimensionaal concept (serum, aromatische olie, verzorging) formuleert Darphin een passend antwoord voor elk huidtype, omdat iedere vrouw uniek is!!

 

SKEYNDOR

Skeyndor behoort tot de top 15 cosmeticamerken van de wereld en biedt meer dan 200 producten voor verschillende behoeften van de huid. Een uitzonderlijk merk dat erg geliefd is bij diverse beroemdheden, veel succes met verschillende gepatenteerde producten heeft en al veel prijzen in de wacht heeft gesleept.