Menu

PCA Skin – luxe peelings

Met PCA Skin krijgt u als het ware een nieuwe huid. Deze zogenaamde fruitzuur peeling is dan ook al zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. Bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond en de manier waarop wij – als gekwalificeerd huidspecialist – met de serums verschillende huidproblemen in één behandeling tegelijk kunnen aanpakken.

  • Het verminderen van oppervlakkige lijntjes
  • Het verbeteren van de huidstructuur
  • Het bestrijden van kleurverschillen en roodheid
  • Het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne.

Eerst zien dan geloven? Bekijk dan hier de indrukwekkende voor en na beelden van dames en heren met uiteenlopende huidproblemen zoals diepe rimpels, acne en pigmentvlekken. Download hier de uitgebreide PCA Skin informatiefolder

PCA Skin – De behandeling

Milde ingrediënten, zoals zuren, antioxidanten en huid verhelderende werkstoffen zijn met zorg gecombineerd om de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlagen te verwijderen en de zachte, stralende huid die eronder zit naar boven te halen. Deze professionele behandelingen, aangevuld met de dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat.

Wij stellen een persoonlijk behandelplan samen met de voor u perfecte combinatie van professionele PCA skin behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten om de huid zichtbaar te verbeteren en een egalere teint te krijgen.

Prijs is afhankelijk van soort behandeling. Bekijk onze prijslijst voor een indicatie.

Raadpleeg de website van PCA-Skin Nederland voor uitgebreide informatie.

PCA Skin kennismaking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten over PCA:

Jannie Gerritsen (56 jaar)
Behandeling: PCA Adult
Doel: anti-aging

Op de rechterkant van mijn kin heb ik een “onrustig” plekje wat na de eerste behandeling voor het grootste gedeelte is verdwenen. De eerste dag na de behandeling stond mijn huid strak, wat ik niet als pijnlijk heb ervaren, meer het gevoel dat je een dag te lang in de zon heb gezeten. Ook had ik naderhand
hoofdpijn dus het advies veel drinken heb ik ook echt in acht genomen. Na 2 dagen ging ik licht vervellen en dan met name op het “onrustig” plekje op mijn kin. Na 5 dagen zag mijn huid er fris uit.
Op mijn werk vroegen mijn collega’s of ik op vakantie was geweest. Ik heb ze later mijn geheim verteld en gezegd dat zij dit ook kunnen krijgen na een PCA Skin behandeling. Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en heb ik mijn 2e PCA Skin behandeling alweer geboekt. Deze behandeling is echt een aanrader voor iedereen!

Joke Smith (28 jaar)
Behandeling: PCA Pih peeling
Doel: verminderen acne littekens / onrustige huid

Ik vond de behandeling zelf erg meevallen: er werd aangegeven dat het zou gaan tintelen. Van andere dames hoorde ik dat het best even pijnlijk is. Maar ik heb dit geen van beide zo ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn huid vooral erg warm worden, maar pijn deed het niet. Ik vind het een fijne behandeling en vooral heel erg effectief.
Feikje Lasut (31 jaar)
Behandeling: PCA Pih peeling
Doel: verminderen acne littekens / onrustige huid

Ik stoorde mij al tijden aan mijn onrustige huid. Ik vond het erg vlekkerig en ‘dof’. Joke heeft mij benaderd voor PCA en ik was erg benieuwd of het resultaat inderdaad zo goed zou zijn. Tijdens de behandeling voel je direct al de werking van je huid. De dagen na de behandeling ging mijn gezicht enorm vervellen.
Dit proces duurde best lang. Na ca. 1,5 week trok mijn huid bij en zag ik langzaamaan resultaat. Ik krijg regelmatig complimenten van mensen, dat mijn huid er veel beter uit ziet. Dat vind ik zelf ook. PCA is echt top. Nu wel een kwestie van onderhouden en een beetje gezonder (rustiger) leven!