Menu

Derma Pen – Collageen inspuiten

Bij deze behandeling worden lijntjes, rimpels of verslapte huiddelen van het gelaat opgevuld met huideigen collageen. Dit maakt de Derma Pen – in tegenstelling tot de meest gehoorde ‘inspuit’ methode – een van de meest natuurlijke behandelmethode voor huidverjonging. Het hyaluronzuur-gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger en compacter wordt en lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.  

Derma Pen behandelmogelijkheden:

  • Totale gezicht (huidveroudering gehele gelaat)
  • Plaatselijk (diepe rimpel)


De behandeling
Voordat de Derma Pen wordt toegepast wordt de huid goed gereinigd en gepeeld. De Derma Pen gaat in horizontale banen over de huid en bestempeld de huid met meerdere naaldjes (bij behandeling van het totale gezicht) waarbij de aangebrachte hyaluronzuur-gel diep in de huid terecht komt. Bij plaatselijk diepe rimpels wordt de Derma Mono Needle gebruikt – oftewel de enkelvoudige naald – waarbij we gericht één plek kunnen behandelen. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn. Indien gewenst kan er op een uiterst gevoelige huid gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt uiteindelijk. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke uv-stralen en extra te hydrateren. Of herhaling van de behandeling wenselijk is, is afhankelijk van uw huid. Tijdens een vrijblijvende intake stellen wij altijd een persoonlijk behandelplan voor u op.

Het resultaat
De Derma Pen behandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft ca. 3 weken nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om ook thuis producten met hyaluronzuur te gebruiken. Uiteraard adviseren wij u hier uitgebreid over.

Bekijk hier de prijsinformatie van deze behandeling.