Menu

Be Lifted Plasma – ooglidcorrectie en huidverstrakking

Overweeg jij een ooglift of ooglidcorrectie? Of wil jij echt heel graag echt wat laten doen aan je (frons) rimpels of hangende huidplooien? Maar is de stap naar plastische chirurgie voor jou te groot? Dan is de enorm populaire techniek en onze nieuwste specialisatie ‘Be Lifted Plasma’ wellicht iets voor jou. Zonder te snijden of spuiten bereik je fantastische, natuurlijk ogende resultaten op het gebied van huidverstrakking met een relatief korte herstelperiode (slechts 5 tot 7 dagen).

 

Wat is plasma techniek?

De gewenste zone (bijvoorbeeld je ooglid) wordt behandeld met een straal geïoniseerde gasdeeltjes (plasma), zonder de huid direct aan te raken. De plasmatische flits zorgt ervoor, dat de betreffende huidzone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zgn. plasmaspot verschijnt. Deze spot veranderd in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt er binnen 5 – 7 dagen weer af en er komt een lichtroze huid tevoorschijn. Met het ontstaan van een nieuwe huidlaag trekken de huidvezels samen. Dat krimpeffect resulteert in een verstrakkend effect en op langer termijn ook het aanwakkeren van de natuurlijke productie van collageen en elastinevezels. Dit zijn de bouwstenen voor meer stevigheid van je huid. Op deze manier wordt er dus – zonder operatie – een lift gerealiseerd van de gewenste huidzone, vergelijkbaar met bijvoorbeeld een wenkbrauw of ooglift.

Een Be Lifted Plasma behandeling is een non-invasieve behandeling. Dit houdt in dat er niet gesneden of gespoten wordt. Deze behandeling wordt uitsluitend gegeven door gediplomeerde specialistes en de door ons gebruikte plasma apparatuur is door de EU goedgekeurd en CE gecertificeerd.

Voordelen plasma techniek t.o.v. chirurgie

  • Er wordt niet gesneden of geïnjecteerd
  • Geen hechtingen
  • Minimale bijwerking
  • Korte herstelperiode (5 – 7 dagen)
  • Geen risico op blijvende littekens
  • Natuurlijk ogend resultaat
  • Korte behandeling
  • Betaalbaar!

Resultaten Plasma behandeling