Menu

Voor mannen

Wij zien steeds meer mannen uit IJsselstein en omgeving de weg naar ons Instituut vinden. En zij hebben groot gelijk, want ook voor deze doelgroep hebben wij specifieke behandelingen afgestemd op hun wensen en huid. Naast huidverzorging bieden wij diverse cosmetische behandelingen en uiteraard ook ontspannen massages. Lees verder voor meer informatie.

Skeyndor Gezichtsbehandelingen voor mannen

Speciaal voor heren zijn er de Skeyndor Men behandelingen en thuisproducten. Heerlijk om te ervaren. Bijzonder om te geven! De opbouw van een mannenhuid is anders, dan die van een vrouw en verdient dan ook een andere verzorging en onderhoud.

 

 

 

 

 

 

 

Ontharen voor mannen

Steeds meer mannen willen (deels) af van hun lichaamsbeharing. In ons Instituut in IJsselstein bieden wij hier verschillende behandelingen voor, waarbij je kan kiezen tussen tijdelijke of permanente ontharing van rug, borst en/of oksels. Klik op een behandeling naar keuze voor meer informatie:

 

 

 

 

Diverse massages voor mannen (ook samen met partner mogelijk)

Een drukke baan of een onrustige privé periode: in ons Instituut kan je naast huidverzorging en verbetering ook terecht voor diverse massages waarna je de wereld weer wat beter aan kan. Ook een leuke mogelijkheid is om samen met jouw partner langs te komen voor een van onze massages. In onze speciale ‘duo behandelkamer’ kan je naast elkaar even een heerlijk moment voor jezelf ervaren. Wellicht gevolgd door een lekker etentje in de gezellige binnenstad van IJsselstein, waar wij ook gevestigd zitten. Uiteraard zijn er voor deze behandelingen ook kadobonnen beschikbaar.

Kortom: ook mannen zijn van harte welkom in ons Cosmetisch Instituut in IJsselstein. Kom langs voor een gezichst- en/of ontharingsbehandeling, ontspannen massage en onze beauty shop met heerlijke thuisverzorgingsproducten speciaal afgestemd op de mannenhuid.