Menu

Heren

Wij zien dat steeds meer heren uit IJsselstein en omgeving de weg naar ons Instituut weten te vinden. Groot gelijk, want ook voor deze doelgroep hebben wij specifieke behandelingen afgestemd op de wensen en de huid. Naast huidverzorging bieden wij diverse cosmetische behandelingen en massages. Lees verder voor meer informatie.

Skeyndor gezichtsbehandelingen voor heren

Speciaal voor de heren zijn er de Skeyndor Men behandelingen met bijbehorende thuisverzorgingsproducten. Heerlijk om te ervaren én leuk om cadeau te geven.

 

 

 

 

 

 

 

Ontharen voor mannen

Steeds meer heren willen af van hun lichaamsbeharing. In ons Instituut in IJsselstein bieden wij hier verschillende behandelingen voor aan, waarbij er gekozen kan worden tussen tijdelijke of permanente ontharing van rug, borst en/of oksels. Klik op een behandeling naar keuze voor meer informatie:

 

 

 

 

Massages voor heren

Een drukke baan of een onrustige privé periode, in ons Instituut kunt u naast huidverzorging én huidverbetering ook terecht voor diverse massages. Een andere mogelijkheid is om samen met uw partner langs te komen voor een van onze massages in de duo behandelkamer. Hier kunt u naast elkaar een heerlijk moment voor uzelf ervaren. Wellicht gevolgd met een etentje in onze gezellige binnenstad van IJsselstein.

Kortom: Ook mannen zijn van harte welkom in ons Cosmetisch Instituut in IJsselstein. Kom langs voor een gezichst- en/of ontharingsbehandeling, ontspanningsmassage en onze beauty shop met heerlijke thuisverzorgingsproducten speciaal afgestemd op de mannenhuid.