Menu

Slim Body LED * NIEUW *

Verstrakken van lichaamscontouren
Vermindering van cellulitis

Wil jij jouw body binnen 3 weken meer in shape hebben? Voor jouw bruiloft bijvoorbeeld of omdat je deze zomer heel graag met een fijner gevoel het strand op stapt? Of heb jij na negen maanden een prachtig kindje op de wereld gezet en kan jij wel wat hulp gebruiken bij het weer wat strakker krijgen van jouw buik? Lees dan snel verder over onze allernieuwste behandeling met het SLIM BODY LED SYSTEM powered by Skeyndor.

Voor onze gloednieuwe SLIM BODY Behandeling werken wij met een nieuw, innovatief apparaat waarbij maar liefst 3 technologieën gecombineerd worden. Door middel van banden om het lichaam worden deze 3 elementen samen gebracht voor het ultieme resultaat om uw lichaam te verbeteren, verstrakken, doorbloeden en verstevigen. Duur behandeling: ongeveer 60 minuten.

• LED LICHT
• ELEKTROSTIMULATIE
• THERMOSTIMULATIE

LED – LICHTTHERAPIE Het rode LED-licht versterkt op natuurlijke wijze de energiestofwisseling, bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen. Dit heeft een sterk verjongend effect op de huid en verbetert de elasticiteit voor een jonge en strakke uitstraling van de huid.

THERMO STIMULATIE De LED T.H.E.S. Bodybanden geven infrarode straling af aan de huid die de tempratuur van het weefsel met een paar graden verhoogd. Hierdoor verbeteren de huidfuncties zoals de doorbloeding van de huid en worden ingrediënten beter opgenomen. De belangrijkste functie van de Thermo Stimulatie is het versnellen van het afslanken. Zelfs de meest lastige lokale vetopslag wordt vermindert door deze technologie.

ELECTRO STIMULATIE Tijdens de behandeling geven de LED T.H.E.S. Bodybanden elektrische impulsen in lage frequentie af aan het weefsel. Hierdoor spannen spieren zich samen en wordt het tussenliggende weefsel in de huid gestimuleerd. Deze functie verstevigt spier- en onderliggend weefsel en vermindert volume. Na een kuur zie je dit terug in het verliezen van enkele centimeters in omvang.

Voor

Na 6 behandelingen in 3 weken tijd

 

 

 

Zelf zijn wij enorm enthousiast over de snelle en verbluffende resultaten. Wil jij graag wat doen aan jouw cellulitis, verslapte huid- bijvoorbeeld na een zwangerschap – of vetophoping dan helpen wij jou graag!

Meer weten? Aarzel niet om je vraag aan ons te stellen of kom langs, bijvoorbeeld tijdens ons wekelijkse walk in hour op vrijdag van 16.00 – 17.00 uur.