Menu

Permanente make-up

In ons Instituut in IJsselstein hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. Heeft u moeite met uzelf op te maken? Tekent u uw wenkbrauwen vaak extra bij zodat ze voller lijken? Heeft u smalle of vage lipcontouren? Of wilt u er simpelweg altijd perfect uitzien? Dan is permanente make-up wellicht iets voor u!

Permanente make-up aanbod:

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner boven & onder
  • Lipliner

Wat is permanente make up?
Bij permanente make-up wordt door middel van een klein naaldje kleurstof in de huid van de oogleden, lippen en/of wenkbrauwen aangebracht. De methode komt oorspronkelijk uit China en is te vergelijken met tatoeëren. Het grote verschil is de diepte waarmee de naald de huid in gaat. Bij een tatoeage is dat ongeveer drie millimeter, terwijl de naald bij permanente make-up vaak nog niet eens een millimeter de huid in gaat. De gebruikte kleurstoffen worden uit mineralen gehaald. Permanente make-up blijft gemiddeld vijf jaar zitten.

De behandeling
Eerst wordt op aangeven van u de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend. Daarna wordt de huid verdoofd met een zachte helende crème. De permanente make-up wordt aangebracht met een apparaat voorzien van kleine naaldjes die met snelle op- en neergaande bewegingen kleurstof in de opperhuid afgeven. Uiteraard kiest u samen met onze expert de kleur uit die het best bij u past. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na het aanbrengen kan de huid wat opgezwollen zijn en kan de kleur van de verf iets anders overkomen. Dit trekt na een paar uur bij.

Wij werken met diverse technieken, zoals o.a. de nieuwste ‘hairstroke’ techniek. Aan de hand van uw wensen wensen maken wij tijdens een intake samen een keuze in de techniek die wij toepassen.

Voorbeelden / referenties

Eyeliner

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen

 

 

 

 

 

Prijsinformatie
Bekijk onze prijslijst voor actuele prijsinformatie. De genoemde bedragen zijn inclusief één keer bijwerken. Hierna heeft u gemiddeld vijf jaar plezier van de permanente make-up. Uiteraard kunt u de lijnen – indien gewenst – op ieder moment extra laten aanzetten/bijwerken. Loop gerust eens bij ons instituut binnen indien u meer informatie wenst.