Menu

Permanente make up

In ons Instituut in IJsselstein hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het zetten van permanente make up. Heb jij moeite met opmaken? Teken jij je wenkbrauwen vaak extra bij zodat ze voller lijken? Heb jij smalle of vage lipcontouren? Of wil je er simpelweg altijd perfect uitzien? Dan is permanente make-up wellicht iets voor jou!

Je hebt keuze uit:

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner
  • Mond (lipcontour)

Wat is permanente make up?
Bij permanente make-up wordt door middel van een klein naaldje kleurstof in de huid van de oogleden, lippen en/of wenkbrauwen aangebracht. De methode komt oorspronkelijk uit China en is te vergelijken met tatoeëren. Het grote verschil is de diepte waarmee de naald de huid in gaat. Bij een tatoeage is dat ongeveer drie millimeter, terwijl de naald bij permanente make-up vaak nog niet eens een millimeter de huid in gaat. De gebruikte kleurstoffen worden uit mineralen gehaald. Permanente make-up blijft gemiddeld vijf jaar zitten.

De behandeling
Eerst wordt op aangeven van u de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend. Daarna wordt de huid verdoofd met een zachte helende crème. De permanente make-up wordt aangebracht met een apparaat voorzien van kleine naaldjes die met snelle op- en neergaande bewegingen kleurstof in de opperhuid afgeven. Uiteraard kies je zelf de kleur uit die het best bij jou past. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na het aanbrengen kan de huid wat opgezwollen zijn en kan de kleur van de verf iets anders overkomen. Dit trekt na een paar uur bij.

Wij werken met diverse technieken, zoals o.a. de nieuwste ‘hairstroke’ techniek. Aan de hand van jouw eigen wensen maken wij tijdens een intake samen een keuze in de techniek die wij toepassen.

Voorbeelden / referenties

Eyeliner

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauwen

 

 

 

 

 

Prijsinformatie
Bekijk onze prijslijst voor actuele prijsinformatie. De genoemde bedragen zijn inclusief een keer bijwerken. Hierna heb je gemiddeld vijf jaar plezier van je permanente make up. Uiteraard kan je de lijnen – indien gewenst – op ieder moment extra laten aanzetten/bijwerken. Loop gerust eens bij ons binnen indien je meer informatie wenst. Wij lichten graag persoonlijk nog het een en ander toe. Ons Instituut is gevestigd in het centrum van IJsselstein. Mailen of bellen kan uiteraard ook!