Menu

Anti cellulitis

MesoScience Slim – anti cellulitis behandeling 

Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid, maar biedt ook perfecte resultaten op het lichaam zowel bij striae als cellulitis. De techniek is bekroond met een nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en electro techniek bereiken wij zonder gebruik van naalden, resultaten die je versteld doen staan!

Na één behandeling ziet u direct resultaat, maar uiteraard heeft deze behandeling in kuurvorm het meest effect. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar onze cliënten zien daadwerkelijk verbetering na deze behandeling en het gebruiken van de speciale producten voor thuisgebruik, die wij als aanvulling op deze behandeling verkopen.

 

Cellulitis bindweefselmassage

Ook kunt u ter behandeling van cellulitis bij ons kiezen voor een speciale bindweefselmassage. De methode voor de behandeling is simpel uit te leggen: Cellulitis wordt veroorzaakt door verklevingen in het bindweefsel. Met deze massage wordt door middel van stevige grepen de elasticiteit en de doorbloeding van het bindweefsel op de bovenbenen plaatselijk sterk gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de verklevingen los komen, het weefsel soepeler wordt en de structuur van de huid zichtbaar verbeterd.