Menu

Spa Senses

Een ware belevenis voor lichaam en geest! Heerlijk om te ervaren als u toe bent aan pure ontspanning. De Spa Senses lichaamsbehandelingen zijn vrijwel allemaal opgebouwd uit een voetenbad, een total body scrub, een (deel)pakking en een massage. Ook voor dit arrangement beschikken wij over feestelijk verpakte cadeaubonnen.


GEM – THERMAL BEHANDELINGEN: Anti-vermoeidheid Programma 90 minuten

We verwelkomen u met een voetenbad en nemen u mee naar een wereld van ontspanning, wellbeiing en complete rust. We bereiden de huid voor met een heerlijke lichaamspeeling en wikkelen uw lichaam in remineraliserende modder met Hematiet. Dit ijzerrijke mineraal heeft een helende werking, versterkt het huidweefsel en laat de huid weer laten stralen. Nu het lichaam in een ontspannen modus is kunnen we starten met een relaxing lichaamsmassage. Na afloop van deze Spa Senses behandeling kunt u er weer helemaal tegenaan.

 

GEM – THERMAL BEHANDELINGEN: Vitaliteit programma  90 minuten
We verwelkomen u met een ontspannen voetenbad. We bereiden de huid voor met een heerlijke lichaamspeeling en wikkelen uw lichaam in een revitaliserende body wrap. Een fluweelzachte lichaamspakking met saffier, dat de vitaliteit en energie stimuleert. Na het verwijderen van de wrap wordt het lichaam gemasseerd met gebruik van edelstenen.

 

ORIENTAL SENSES BEHANDELING: Energizing Oppep Programma 90 minuten
In het voetenbad bij deze Spa Senses treatment zit een speciale olie met geuren, die een energiek gevoel geven. Vervolgens gaat u genieten van een heerlijke lichaamspeeling met werking op de belangrijkste energiepunten van het lichaam d.m.v. het gebruik van aroma therapie. Een massage en gebruik van aroma therapie zorgen voor het optimaal harmoniseren van uw energieveld.

 

BOTANICAL SPICE BEHANDELINGEN: Stress Ontspanning Programma 60 minuten

Wij verwelkomen u met een heerlijk voetenbadritueel van rode bloemen. Extracten van rode bloemen komen u tegemoet met het heerlijke voetenbad van dit ritueel. Een diepgaande lichaamspeeling met deeltjes van sinaasappel, abrikoos, druif en lychee stimuleren de doorbloeding en vergroten de aanvoer van zuurstof. De zelfwarmende pakking geeft een intens gevoel van ontspanning, een weldaad voor de spieren!. Ter afsluiting een unieke ontspanningsmassage met holistische crème van bamboe-extract.

Een Spa belevenis cadeau doen? Wij hebben hier prachtige cadeaubonnen voor.

 

Spa Senses belevenis