Menu

Pre-mama body

Het Pre-mama BODY en FACIAL arrangement van het Cosmetisch Instituut zijn speciaal afgestemd op de behoeftes van de vrouw en haar lichaam tijdens de zwangerschap.

Met het pre-mama BODY arrangement draait alles om pure ontspanning en het extra verlichten van vooral de rug, benen en natuurlijk geest.

Dit arrangement bestaat uit:

• SPA SENSES voetbad
• Rugmassage
• Thermal salt of indian peel bodyscrub
• Artic plants pakking benen
• Koffie/thee en visagie

Na ontvangst in ons Instituut met uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee start het arrangement met een ontspannend ‘thermal spring’ voetbad, verrijkt met mineralen en thermaal water. Tijdens het voetbad krijg u een heerlijke Harmony rugmassage om de vastzittende spieren te ontspannen en los te maken. Daarna gaan we verder met een bodyscrub, waarbij u een keuze kunt maken uit:  Thermal spring salt bodyscrub – met rijke minerale zouten – of Indian Peel butter – een herstellende bodypeeling voor een betere huidbalans.

We vervolgen dit arrangement met een relaxing cooling ‘artic plants’ pakking voor de benen, Deze ontspannende en versterkende pakking geeft door zijn speciale actieve werkzame stoffen een verbeterde bloedstroom en een zeer ontspannen effect. Heerlijk voor benen, die het tijdens de zwangerschap zwaar te verduren hebben!

Om weer rustig bij te komen, sluiten we het arrangement af met een compleet verzorgde visagie. Wellicht leuk om een nieuwe make-up look uit te proberen óf natuurlijk uw vertrouwde look door een visagiste te laten aanbrengen.

Iemand dit bijzondere arrangement cadeau geven? Vraag naar de speciale pre-mama arrangement cadeaubonnen!

Bekijk ook het Pre-Mama arrangement FACIAL (75 minuten).