Menu

Pre-mama Facial

Het Pre-mama BODY en FACIAL arrangement van het Cosmetisch Instituut zijn speciaal afgestemd op de behoeftes van de vrouw en haar lichaam tijdens de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap verandert de hormoonhuishouding – en daarmee jouw huid – natuurlijk enorm. Het pre-mama FACIAL arrangement is voor zwangere dames, die naast ontspanning ook graag hun huid een extra oppepper willen geven.  Het arrangement bestaat uit:

• Voetbad SPA SENSES
• Rugmassage
• Facial
• Voetmassage
• Inclusief koffie/thee en visagie

Na ontvangst in ons Instituut met uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee start het arrangement met een ontspannend ‘ thermal spring’ voetbad, verrijkt met mineralen en thermaal water. Tijdens het voetbad krijg je een heerlijke Harmony rugmassage om de vastzittende spieren te ontspannen en los te maken. Wij vervolgen dit arrangement met een speciale gezichtsbehandeling bestaande uit een diepe reiniging, epileren, peeling, ontspannende gezichts-massage en een speciaal masker – extra verzorgend voor de zwangere huid.

Zeker naarmate de zwangerschap vordert hebben je voeten het zwaar te verduren. Met dit arrangement sluiten we dan ook af met een heerlijk ontspannende voetmassage. In onze visagie ruimte wordt je tot slot onder het genot van koffie, thee of glas koud water opgemaakt door een van onze professionals om vervolgens weer helemaal stralend de deur uit te gaan.

Iemand dit bijzondere arrangement kado doen? Vraag dan naar de speciale pre-mama arrangement kadobonnen! Direct bestellen kan ook! In onze prijslijst vindt je al onze tarieven.